fotografie met passie

p a r t y s h o o t
Zoek je een bijzondere besteding voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Wil je zomaar een knettergekke fotoshoot met je vrienden/vriendinnen? Dan is onze Partyshoot de uitgesproken gelegenheid.

Wij bieden de volgende standaard party-opties aan:

Optie 1: Fotoshoot
Wij voeren met jullie een fotoshoot uit van ongeveer 1½ uur. Er worden zowel individuele foto’s als groepsfoto’s gemaakt. Naast de groepsfoto wordt er per deelnemer een individuele foto nabewerkt. De foto’s (72 ppi en max afmeting 800 x 800 pixels) met beeldmerk worden via WeTransfer naar de contactpersoon gestuurd. De jarige/bruid/contactpersoon ontvangt een voucher voor 1 afdruk van 20 x 30 cm. De foto’s kunnen op onze website worden (na)besteld.
€ 29,95 per persoon*. Totale duur: 2 uur

Optie 2: Make-up + Fotoshoot
Onze professionele visagiste maakt de jarige/bruid/contactpersoon gedurende 1 uur op. Tegelijkertijd kunnen de overige deelnemers zichzelf met onze kwaliteits-make up opmaken. Wij voeren met jullie een fotoshoot uit van ongeveer 1½ uur. Er worden zowel individuele foto’s als groepsfoto’s gemaakt Naast de groepsfoto wordt er per deelnemer een individuele foto nabewerkt. De foto’s (72 ppi en max afmeting 800 x 800 pixels) met beeldmerk worden via WeTransfer naar de contactpersoon gestuurd.De jarige/bruid ontvangt een kortingsvoucher voor 1 afdruk van 20 x 30 cm. De overige overige deelnemers ontvangen een voucher voor een afdruk van 10 x 15 cm. De foto’s kunnen op onze website worden (na)besteld.
€ 44,95 per persoon*. Totale duur: 3 uur

Optie 3: Make-up + uitleg + Fotoshoot Onze professionele visagiste maakt de jarige/bruid/contactpersoon gedurende 2 uur op. Daarbij wordt de basis uitgelegd alsmede de ‘does and don’ts’.Tegelijkertijd kunnen de overige deelnemers zichzelf met onze kwaliteits-make up opmaken en zo het geleerde direct in praktijk brengen. Wij voeren met jullie een fotoshoot uit van ongeveer 1½ uur, waarbij de jarige/bruid/contactpersoon 1 x van outfit mag wisselen. Er worden zowel individuele foto’s als groepsfoto’s gemaakt. Naast de groepsfoto wordt er per deelnemer een individuele foto nabewerkt. De foto’s (72 ppi en max afmeting 800 x 800 pixels) met beeldmerk worden via WeTransfer naar de contactpersoon gestuurd. De jarige/bruid/contactpersoon ontvangt een kortingsvoucher voor 1 afdruk van 20 x 30 cm. De overige deelnemers ontvangen een voucher voor een afdruk van 10 x 15 cm. De foto’s kunnen op onze website worden (na)besteld.
€ 59,95 per persoon*. Totale duur: 4 uur

Standaard hapjes en drankjes bij alle party-opties: koffie, thee, cola, sinas, spa rood, fruitsap, spekjes, chocola, pinda’s. Aanpassingen van deze opties zijn bespreekbaar.

*Bij 10 of meer betalende deelnemers is de deelname van de jarige/bruid/contactpersoon gratis.

Boek hier een Partyshoot.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Neem contact met ons op.


Prijswijzigingen voorbehouden.